Diefstal met vernielingen gepleegd bij Landschapsbeheer Kollingsveen

Het Landschapsbeheer Kollingsveen heeft het afgelopen weekend ongewenst bezoek gehad van drie jongeren. Deze naar schatting nog geen 14 jaar jonge vandalen richtten vernielingen aan en namen spullen mee.

Het gaat hierbij om de schuur van het Landschapsbeheer Kollingsveen aan de Verlengde Schepersweg. De drie circa 14 jaar jonge daders wisten echter niet dat er ook rondom bij het gebouw camera’s hangen. Op de gemaakte beelden zijn ze duidelijk herkenbaar.

tot a.s. vrijdag tijd

De drie boefjes krijgen van Landschapsbeheer Kollingsveen tot uiterlijk a.s. vrijdag de tijd om zich te melden. Vrijdag gaat de organisatie met de beelden naar de politie en doet aangifte. Dus daders, meld je, en breng de gestolen spullen terug en naar de ouders / verzorgers toe: als u iets weet, meld u dan bij het Landschapsbeheer Kollingsveen. Dat kan ook met een privé-bericht te sturen via hun Facebookpagina.

 

Het oorspronkelijke bericht van Landschapsbeheer Kollingsveen op hun Facebookpagina:

Afgelopen zondag of maandag zijn wij ‘verblijd’ met drie jeugdige bezoekers aan onze schuur aan de Verlengde Schepersweg. Deze jonge heren (wij schatten ze nog geen 14 jaar) hebben aardig huis gehouden, spullen vernield, versleept en mee genomen. Hierbij hebben zij echter geen rekening gehouden met onze camera die ze duidelijk heeft vastgelegd. Wij willen deze jongens en/of hun ouders oproepen zich bij ons te melden, en de spullen weer bij ons in te leveren. Mochten wij vóór vrijdag niets gehoord hebben, dan gaan wij met deze beelden aangifte doen bij de politie. Delen is lief!

error: De inhoud van deze website is beschermd !!