Boekenmarkt met kunst- en cultuurmarkt van Artistiek Klazienaveen

Op zaterdag 12 mei na Hemelvaartsdag is er naast de boekenmarkt op zaterdag 12 mei ook de kunst- en cultuurmarkt. Dit laatste wordt georganiseerd door Artistiek Klazienaveen.

startsein

In het centrum van Klazienaveen is er opnieuw op de zaterdag na Hemelvaartsdag te zien en te horen wat het dorp allemaal in huis heeft op gebied van boekenaanbod en met kunst, cultuur, muziek, sport en hobby. Boekenmarkt_2017 2Om 11.00 uur wordt het startsein voor de Artistieke Markt gegeven.

diverse optredens

Er staan tal van optredens gepland met bijvoorbeeld Mannenkoor De Roeglanders, Dansgroep De Molen, Hosenträgers, Toneelvereniging Kruudmoes en William Hummel Talentbox en Beatbox.

Daarnaast is ook Gymnastiekvereniging Klazienaveen aanwezig met een spectaculaire show van de Street -en Jazzdance groepen. Ook de Fotogroep Klazienaveen en de AKE zijn vertegenwoordigd, evenals een aantal kunstschilders, ook Historisch Klazienaveen zal niet ontbreken en is met een leuke informatieve stand present.

Wat: Boeken- met kunst- en cultuurmarkt
Wanneer: zaterdag 12 mei vanaf 11.00 uur
Waar: Centrum Klazienaveen