Aanleg fietspad Pollux-Antares en Kazerneweg keurig op schema

De aanleg van het fietspad Pollux-Kazerneweg is op schema. Vandaag reden de vrachtwagens van Kraan- en Transportbedrijf Buist B.V. in Valthe af en aan met geel vulzand. Ruim 1,20 meter wordt er aangebracht.

Het is is voor het doorgaande verkeer even doorbijten met wat betreft geduld hebben, want de werkzaamheden zullen naar verwachting volgens aannemer Hoornstra nog wel enkele weken in beslag gaan nemen.Aanleg-fietspad-Pollux

ambulance verkeer

De lichte verkeershinder blijft voorlopig dus nog even bestaan. Belangrijk hierbij is natuurlijk wel om extra rekening te houden met het ambulance verkeer met spoed medische hulp dat vanaf het industrieterrein Pollux de Antares moet oprijden.Aanleg-fietspad-Pollux

duiker

De eerste lantaarnpalen zijn vandaag al geplaatst met moderne LED-verlichting en morgen worden de definitieve hoogtes uitgezet van het nieuwe betonfietspad. Er wordt, om mogelijk wateroverlast te voorkomen, een duiker aangelegd die de (nieuwe) afwateringssloten weer met elkaar gaat verbinden.Aanleg-fietspad-Pollux