Ruim 70 deelnemende kinderen aan Paasactiviteiten Erica

De handelsvereniging De Heidebloem en de Vrijwilligers op Erica konden zich verheugen op een uitstekende belangstelling  voor de Paasactiviteiten. Ruim 70 kinderen namen eraan deel.

Paasactiviteiten

De Paasactiviteiten voor de kinderen in Erica en wijde omgeving werden georganiseerd door Handelsvereniging De Heidebloem en de Vrijwilligers op Erica. De Paasactiviteiten begonnen paaszaterdagmiddag om 13.30 uur en duurden tot circa 15.30 uur. De Paasactiviteiten vonden plaats in het centrum van Erica.Erica_paasactiviteiten-2018

groeiend aantal

De deelname aan de Paasactiviteiten was voor alle kinderen helemaal gratis en de organisatie kon zich opnieuw verheugen op een groeiend aantal deelnemende kinderen. Dit jaar deden maar liefst  ruim 70 kinderen mee met
eieren gooien of verven. Maar ook kon er met een ei op een lepel gelopen worden en met een leuke speurtocht die uitgezet was door het dorp. Nadat de Paasactiviteiten volbracht waren ontvingen de kinderen een overheerlijke  chocolade Paashaas.Erica_paasactiviteiten-2018

chocolade-eitjes

Ook liepen er twee Paashazen door het centrum. Deze hadden als verrassing voor iedere klant lekkere chocolade-eitjes bij zich. Al met al kan de organisatie op Erica terugkijken op succesvolle Paasactiviteiten.

(Foto’s: Marielle Hensums)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!