Kinderen schaatsen vol overgave op buurtvijvertje in het Kruidenveld

Het buurtvijvertje in het Kruidenveld was dinsdagmiddag tegen het middaguur het decor met veel plezier en vol overgave schaatsende kinderen.

Het kan op zo’n kleine buurtvijver sneller en vertrouwder dan op de open wateren en grotere vijvers en/of kanalen. schaatsen_vijver_kruidenbuurtHet was voor de eerste twee kinderen dan ook even aftasten of het ijs betrouwbaar genoeg was. Slechts een tiental minuten later waren er al meerdere kinderen die hun schaatsijzertjes ondergebonden hadden.

ijsvereniging Barger-Oosterveen

Voor het grotere werk zijn vandaag de meeste ijsbanen al geopend, zoals de ijsbaan van de ijsvereniging Barger-Oosterveen. Vanmorgen is om 10.00 uur de ijsbaan op de Weidewaard open gegaan en is geopend tot 21.00 uur. Tussen 17.00 en 18.00 uur is de kantine gesloten. De vrijwilligers hebben tenslotte ook even een korte pauze verdiend laat de ijsvereniging weten.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!