Lantaarnpaal en auto leggen het loodje bij eenzijdig ongeval in Zwartemeer

Maandagochtend 26 februari heeft er zich een eenzijdig auto ongeval voorgedaan op het Verlengde van Echtenskanaal NZ in Zwartemeer.

De auto kwam omstreeks 07.00 uur, vanaf richting Klazienaveen aanrijden. Aangekomen bij de kruising met de Zuidervaart wz en de Zuidervaart oz ging het mis. Door nog onbekende oorzaak werd de  in weg staande lantaarnpaal volledig uit de berm gerukt en legde hierbij het loodje. Ook de auto werd bij het eenzijdige ongeval zwaar beschadigd en was niet niet meer tot rijden in staat. De zwaar beschadigde auto werd op een inmiddels opgeroepen autoambulance afgevoerd.

ongeval-Zwartemeer_2--26-2-20018De automobilist en zijn bijrijder kwamen er zonder zichtbaar letsel vanaf. Het wegdek was op het tijdstip dat het ongeval plaatsvond ter plaatse niet glad.