Nog enkele plaatsen vrij voor jonge mantelzorgers gratis gezellige avond!

De werkgroep Jonge Mantelzorgers Emmen wil met jonge mantelzorgers vanaf de leeftijd 13+ gaan bowlen. Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar!

Bowlen voor jonge mantelzorgers 13+

Mantelzorgers zijn veelal in al hun beschikbare vrije tijd bezig met verzorgen van een naaste, iets wat vaak onderschat wordt. Zorg je voor iemand, één van je ouders, een zus of broer, omdat ze ziek zijn of een beperking hebben? Dan ben je een mantelzorger. Voor de jonge mantelzorgers van ongeveer 14 jaar tot ongeveer 25 jaar organiseert de werkgroep Jonge Mantelzorgers van de Contactpunten Emmen een aantal activiteiten.

Programma

Ditmaal organiseren de werkgroep een gezellige Bowling avond speciaal voor de jongere mantelzorgers! Van 18.00 tot 19.00 uur is er eten, en wordt je een heerlijke, gezamenlijke maaltijd aangeboden, Schnitzel met patat! Hierna gaan we gezellig met elkaar bowlen tot circa 21.00 uur.

AANMELDEN

Aanmelding kan via e-mail: de datum en het tijdstip van aanmelding bepaalt je plaats op de lijst. Belangrijk is ook om je naam, geboortedatum, je e-mail adres en alsook je telefoonnummer in de e-mail te vermelden. Deze gegevens dien je ook van diegene te vermelden die je eventueel meeneemt.

Het aantal deelnemers wat mee kan doen is maximaal 20 personen. Je mag ook een vriend of vriendin meenemen. Vergeet niet, om ook van deze persoon de gegevens door te geven tijdens je aanmelding. Het aanmelden kan nog tot en met a.s. maandag 12 februari. Hierna is de inschrijvingstermijn gesloten!

gratis deelname

Na de selectie krijgt je dan bericht of je wel of niet mee kunt doen; helaas zijn wij afhankelijk van het maximum aantal deelnemers. De deelname is helemaal gratis!

Wat: Bowlen voor jonge mantelzorgers 13+
Wanneer: Donderdag 15 februari 2018
Waar: Bowling centrum Wilhelminastraat 83, Emmen vanaf 18.00 uur
Aanmelden en meer informatie: jongemantelzorgersemmen@gmail.com