Smalspoormuseum ontvangt verjaardagscadeau van The Partyclub

Een erg leuk verjaardagscadeau voor het Smalspoormuseum afkomstig van de opbrengst van het gezamenlijke verjaardagsfeest van de vriendengroep  The Partyclub.

The Partyclub uit Erica organiseert al vijftien jaar in het eerste weekend van oktober gezamenlijk hun verjaardagsfeest. Bij een verjaardagsfeestje horen cadeaus, maar die hoeven de gasten niet mee te brengen. In plaats daarvan doen de gasten een vrije gift in een bus.

thema met passende kledij

The Partyclub is een vriendengroep waarvan de samenstelling af en toe wisselt. Deze vriendengroep wordt op dit moment gevormd door Rene van der Lei, Anjo Kuper, Harry Bergsma, Walter Tangenberg, Bouke Jagt, Harma Prevoo, Jan Spiegelaar en Lars Brinks.

Om het grote aantal gasten te ontvangen krijgen zij de beschikking over een zaal in The Spot in Erica, waardoor ook de muziek en de catering goed verzorgd zijn. Het feest krijgt ieder jaar een bepaald thema mee en de gasten worden in passende kledij verwacht. Toerisme was dit jaar het thema en de gasten vormden dan ook een kleurrijk gezelschap.

ieder jaar een goed doel

Echter, waarbij een gewoon verjaardagsfeestje de cadeaus voor de gastheer zijn, zoekt de vriendengroep ieder jaar een goed doel voor de inhoud van de bus. Dit jaar hadden zij daarvoor het Industrieel Smalspoormuseum in Erica bedacht. Om die reden gingen de gastdame en gastheren dit jaar heel toepasselijk, gekleed in conducteurs jasjes van de NS.

speelattributen Smalspoormuseum

De gasten hadden het duidelijk goed voor met het Smalspoormuseum want zij hadden het riante bedrag van 1750 Euro in de bus achtergelaten. Een mooi cadeau dat vervolgens dankbaar in ontvangst genomen door de aanwezige bestuursleden van het Smalspoormuseum. Inmiddels heeft het bestuur besloten dit bedrag aan te wenden voor meer speelattributen voor de kinderen. Komend seizoen kunnen de kinderen zich dan rond het museum nog beter vermaken.

(Foto: Mariëlle Hensums)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!