Verbouw en renovatie Veltman bijna afgerond

De Treant Zorggroep brengt in hun nieuwsbrief van september de vorderingen van de verbouw van de Veltman naar buiten. De verbouw en renovatie van de Veltman is zo goed als afgerond.

Rondleiding

Speciaal voor de bewoners en hun naaste(n)  is er op vrijdag 29 september een rondleiding door de nieuwe aanbouw van Veltman. De 20 bewoners die in de nieuwe aanbouw gaan wonen, hun naaste(n) en medewerkers zijn hiervoor uitgenodigd. Bewoners zien voor het eerst hun nieuwe, ingerichte woonplek met nieuwe bedden, nachtkastjes en gezellige huiskamers: spannend! In de volgende nieuwsbrief delen we een aantal sfeerfoto’s van de nieuwe aanbouw van Veltman.

huisnummer

Als u gaat verhuizen, krijgt u een nieuw huisnummer. De bewoners in Veltman krijgen ook allemaal een nieuw huisnummer. Dit nummer staat op een nummer- en naambordje. Hieronder ziet u alvast een voorbeeld.
huisnummer

Kleurenpalet

Welke kleuren krijgt de nieuwe aanbouw? Werkgroepen bestaande uit medewerkers van Veltman en leden van de cliëntenraad hebben hun keuze laten vallen op het kleurenpalet hieronder.kleurenpaletOp de foto ziet u de kleuren van de vloeren voor de huiskamers en appartementen, de kleuren van de keukenbladen, tegels en vitrage.

tijdelijke huisvesting

Om tijdens de renovatie van de bestaande appartementen genoeg ruimte te creëren voor bewoners, is er extra woonruimte nodig. De extra tijdelijke huisvesting bestaat uit units en biedt woonruimte voor 15 bewoners. Zie de foto’s voor een sfeerimpressie.uitbreiding-veltmanveltman aanbouw
Op dinsdag 26 en 27 woensdag september komt de extra tijdelijke huisvesting naar Veltman. De units staan op 20 grote vrachtwagens met aanhangers. De vrachtwagens rijden via de achterzijde van Veltman naar het terrein van Veltman.

beperking overlast

Op het terrein van Veltman staat een grote kraan om de units op te tillen en neer te zetten. De lege vrachtwagens rijden via de Veltmanlaan weer terug. Het aan- en afrijden van vrachtwagens kan enige overlast geven. We proberen de overlast zo veel mogelijk te beperken!