Eerste ‘Rabobank Clubkas Campagne’ biedt lokale projecten ondersteuning

De Rabobank Emmen-Coevorden is als lokale bank erg betrokken bij de regio. De bank heeft mede hierom de inschrijving voor de eerste Rabobank Clubkas Campagne 2017 geopend.

Inschrijfmodule Rabobank Clubkas Campagne 2017

Als lokale bank zijn we betrokken bij onze omgeving en versterken we de lokale samenleving in sociaaleconomisch en maatschappelijk opzicht. In het werkgebied van Rabobank Emmen-Coevorden bruist het van verenigingen en stichtingen die het maatschappelijke, sociale en culturele leven verbeteren. Het ondersteunen van lokale projecten is een van de manieren om onze lokale betrokkenheid bij onze omgeving te tonen. Daarom organiseren wij de Rabobank Clubkas Campagne.

eerste keer

Dit is de eerste keer dat we de Rabobank Clubkas Campagne organiseren. Jaarlijks stelt onze bank op deze manier een deel van de winst, het coöperatief dividend, beschikbaar als extra ondersteuning aan het lokale verenigingsleven. Onze leden beslissen van dinsdag 3 oktober tot en met woensdag 18 oktober 2017 hoe de totale bijdrage wordt verdeeld. Juist in deze tijd, waarin het binnenhalen van financiële middelen steeds moeilijker wordt, is deze bijdrage een extra stimulans om dromen te laten uitkomen.

stemmen

Tijdens de Rabobank Clubkas Campagne kunnen leden van Rabobank Emmen-Coevorden hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting ontvangt. Dit jaar hebben we € 100.000 (incl. BTW en schenkingsrecht) te verdelen, dus doe mee!

Schrijf jouw club nu in!

De verenigingen/stichtingen die willen deelnemen aan de Rabobank Clubkas Campagne moeten voldoen aan bepaalde voorwaarden. De voorwaarden voor deelname kun je hieronder vinden en tevens vind je meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne op onze website www.rabobank.nl/emmen-coevorden.

Het opgeven van een bestedingsdoel is verplicht. Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van activiteiten voor een breder publiek, de aanschaf van (sport- of muziek)materialen of nieuwe tenues of het opknappen van kantine of repetitieruimte.

Vragen?

Heb je vragen? Bekijk dan eerst de criteria voor deelname en de veelgestelde vragen via deze link.

Is jouw vraag daarna nog niet beantwoord? Neem dan contact op met de afdeling Marketing & Communicatie via communicatie.emmen-coevorden@rabobank.nl.

Belangrijk:

De inschrijving is geopend tot en met maandag 18 september 2017.
Schrijf jouw vereniging of stichting nu in via deze link.

 

 

error: De inhoud van deze website is beschermd !!