‘Gooi maar in mijn pet’ telt ruim 40 straatmuzikanten

Het muzikaal festival ‘Gooi maar in mij pet’ in het centrum van Emmen kon zich verheugen op de komst van meer dan veertig deelnemers uit alle delen van het land.

diverse instrumenten

Het festival is hiermee uitgegroeid tot een evenement met een landelijke allure. De deelnemers bespeelden diverse instrumenten van gitaar, saxofoon, drumstel en bijvoorbeeld accordeon en er was van veel, veel zang te genieten. Gooi maar in mijn pet 2017Ook de leeftijdscategorieën waren uiteenlopend van heel jong tot oud(er).

pet, hoed of instrumentenkoffer

Veelal hadden de deelnemers een hoed of pet voor zich op de grond liggen, maar ook werden de instrumentkoffers gebruikt om een donatie van het massaal opgekomen publiek te kunnen ontvangen.Gooi maar in mijn pet 2017Een publiek, dat dankbaar gebruik maakte van de vele terrasjes en de geopende winkels. En, niet te vergeten, de vele ouders met kleine kinderen die van de mooie waterpartij gebruik konden maken.Gooi maar in mijn pet 2017

Uitslagen

Solo artiesten
1e Isa Zwart
2e Hans vd Werf
3e Dion vd Geert

Kinderen/jongeren
1e Mariko Hummel
2e Carlijn Liesker
3e Sanne Schepers

Duo’s en Trio’s
1e Bottle Up en Go
2e Justin Ripassa en Kelly Kimman
3e Miriam en Pieter

Groepen
1e Babila Djembe Vola
2e Fourglasses

Aanmoedigingsprijs
Stefan Huls

error: De inhoud van deze website is beschermd !!