Weergoden zijn ‘Dag van Zwartemeer’ opnieuw goed gezind

De organisatie van de ‘Dag van Zwartemeer’ mag niet mopperen over de weergoden! Die waren de deelnemers en bezoekers opnieuw goed gezind!

spierbundels

Lekker droog en zonnig weer zorgde mede voor een extra brok gezelligheid. Vanaf 12 uur afgelopen zaterdagmiddag 26 augustus was het touwtrekken geblazen, en een klein uurtje later was ook het springkussen voor de kinderen paraat, en ook de Stier ontbrak ontbrak niet…Dag van Zwartemeer 2017De straat voor het zalencentrum Zwartemeer was omgetoverd in een zandvlakte waarop ook beachvolleyballers zich zouden thuis voelen, maar die waren er niet! (helaas)Dag van Zwartemeer 2017Wel waren er spierbundels met vele kilogrammen volgens een strak wedstrijdschema bezig met touwtrekken, aangemoedigd door een paar honderd fanatieke toeschouwers.Dag van Zwartemeer 2017En hier draaide het om, de wisselbokaal voor touwtrekken voor mannen! Met 6 sterke teams moesten er reglementair maar liefst 15 wedstrijden afgewerkt worden.Dag van Zwartemeer 2017Tussendoor werd de baan opnieuw geprepareerd voor de eerstvolgende teams.Dag van Zwartemeer 2017 Dag van Zwartemeer 2017In die tussentijd werd er gestreden op de Stier door jong en oud, onder grote hilariteit van de vele toeschouwers. Dag van Zwartemeer 2017 Ook mag muziek in ieder geval niet ontbreken bij zo’n evenement. Vanaf 18.00 uur waren o.a. de Esperando’s te beluisteren in het avond programma. En welk team heeft nu de wisselbeker mee naar huis genomen? Ach, wat maakt het ook uit. Gezellig was het wel en volgend jaar staat ie er weer, de Wisselbeker voor mannen tijdens de ‘Dag van Zwartemeer’.

Link naar meer foto’s op onze Oypo website.