Astra Bioscopen: Première ‘The Mummy’ in 3D met Beer, Burgers en Braadworsten

Astra Service Bioscopen presenteren de première van ‘The Mummy’ in 3D met Beer, Burgers en Braadworsten.

PREMIÈRE

Op woensdag 7 juni gaat The Mummy in première. Tom Cruise speelt de hoofdrol in de spectaculaire nieuwe 3D bioscoopfilm. Deze avond organiseert Astra Service Bioscopen in samenwerking met Jellema Catering en Slagerijen. Een kaartje kost € 15,00 p.p. en is inclusief een broodje hamburger, broodje braadworst en 1 flesje Heineken.

The Mummy 3D

Een prinses (Sofia Boutella) uit het oude Egypte wordt wakker in haar graftombe, die diep begraven ligt in de woestijn. Ze is vastberaden om op een gruwelijke manier wraak te nemen en wil met haar duistere krachten over de wereld heersen. The Mummy brengt je van de verlaten zandvlaktes in het Midden Oosten naar ondergrondse labyrinten in het hedendaagse Londen. Met een mix van spektakel en spanning introduceert deze sensationele actiefilm een nieuwe, overweldigende wereld vol goden en monsters.

Kaartjes

Kaartjes zijn vanaf nu te reserveren en dat kan via: www.astrabioscopen.nl of u belt met 0591 – 31 27 98. We beginnen de avond om 18.30 uur en de film start om 20.00 uur. Tot woensdag 7 juni!

Astra Service Bioscopen

Jhr. M.W.C. de Jongestraat 15
7891KN Klazienaveen
Telefoon: 0591 31 27 98
Website: https://astrabioscopen.nl/