Klazienavener Cody Hidding ambassadeur Jeugdcultuurfonds Drenthe

Cody Hidding, bekend als DJ Lawss en afkomstig uit Klazienaveen, wordt de nieuwe ambassadeur van het Jeugdcultuurfonds Drenthe. Dat maakte de organisatie van het Drentse Jeugdcultuurfonds onlangs bekend.

Winnaar Drentse Talentprijs Cultuur

Hidding, onlangs nog tot winnaar uitgeroepen van de Drentse Talentprijs Cultuur, wordt de nieuwe ambassadeur van het Jeugdcultuurfonds Drenthe.

Cody Hidding werkt inmiddels al ruim drie jaar onder de artiestennaam DJ Lawss. Zijn liefde en passie voor de muziek begon al op zeer jonge leeftijd in de muziekwinkel van zijn ouders. Op een gegeven moment werd hem gevraagd om eens te gaan kijken naar de nieuwe draaitafels die binnengekomen waren. En dat wekte zijn interesse op voor het maken van eigen hardstyle nummers.

Onlangs was Cody Hidding In Emmen tijdens het bevrijdingsfestival 2017 te horen. Het was het eerste lokale optreden voor de Klazienavener. Na de uitnodiging om een uurtje in Noorwegen te komen spelen tijdens een hardstyle-festival en het winnen van de Drentse Talentprijs Cultuur, kunnen de organisaties niet meer om hem heen. Wij zullen de komende jaren ongetwijfeld meer van DJ Lawss gaan horen.

(Foto: archief Henk Lambers |  klazienaveenlokaal.nl)

error: De inhoud van deze website is beschermd !!