7-Daagse weersverwachting

Het voorjaar is nog volop in opkomst, de bladeren van de rozenstruiken krijgen alweer mooie kleuren. Vanmorgen lagen er wat regendruppels op de bladeren van een beetje neerslag van gisteravond en vannacht.

Na een aantal dagen met helder weer in Klazienaveen en omgeving en met een harde, koud aanvoelende wind, was het zondag en maandag toch nog redelijk aangenaam weer te noemen.

vandaag en morgen

Het wordt vandaag en morgen geleidelijk bewolkter en de kans op neerslag neemt toe in Klazienaveen en omgeving, met morgenmiddag kans op motregen. De temperatuur stijgt tot 12 °C en de wind is matig, windkracht 4. Morgenavond is het bewolkt met kans op motregen en koelt het af tot ongeveer 9 °C.weerplaza 0305-090517

weekoverzicht

De komende dagen blijft het bewolkt maar er is wel een lichte kans op wat neerslag in Klazienaveen en omgeving. Overdag wordt het 12 tot 15 °C en ’s nachts blijft de temperatuur rond 7 °C. De wind waait uit het noordoosten en is matig, windkracht 4. In het weekend neemt de kans op zon toe en wordt het overdag iets warmer met temperaturen rond  de 16  tot 17 °C.

(Bron: weerplaza.nl)