Cody Hidding winnaar Drentse Talentprijs Cultuur 2017

Cody Hidding uit Klazienaveen, beter bekend als DJ Lawss, is de winnaar van de Drentse Talentprijs Cultuur 2017 geworden.

Hardstyle DJ elektronische muziek, Cody Hidding uit Klazienaveen, beter bekend als DJ Lawss, is de winnaar van de Drentse Talentprijs Cultuur 2017. In theater De Hofpoort in Coevorden mocht hij de prijs maandagavond uit handen van de burgemeester uit Assen en tevens juryvoorzitter Marco Out, in ontvangst nemen. Cody won met de titel 2500 euro en een fotoshoot van Sake Elzinga.

Inner Feelings

Cody Hidding bracht in 2016 het nummer Inner Feelings uit. Binnen een week na de release stond deze track op nummer 3 in de wereldranglijst Hard Dance Top 100. Dit succes zorgde ervoor dat hij werd gevraagd om te draaien op het festival Sound of the Harder Stylez in Oslo, één van de grootste hardstyle festivals van Scandinavië.

jurywaardering

“Uit alles blijkt dat Cody een enorm talent is, gedreven en heel muzikaal. Uit zijn muziek blijkt ambacht en doorzettingsvermogen. Zijn eindproduct is tot in de puntjes geperfectioneerd.”

Naast Cody waren er nog meer genomineerde kandidaten, waaronder de neven Jasper en Stijn Steenhuis die al bekendheid verworven met hun filmproductie ‘Tussen Groningen en Zwolle’ op NPO3 en animator Daan Alberts uit Assen.

error: De inhoud van deze website is beschermd !!