Nicol Janning winnares Metamorfose ‘Van TOP tot TEEN’

Met de onlangs gehouden oproep ‘Van TOP tot TEEN een ander mens? Wij zijn op zoek naar jou!’ is zondagavond de winnares bekendgemaakt door de initiatiefnemers.

emoties losgemaakt

Het aanmelden voor de metamorfose heeft bij heel wat mensen emoties los gemaakt, zo ook bij het team. “We hadden nooit verwacht dat er zoveel aanmeldingen zouden komen! Er kan er uiteindelijk maar één de winnaar zijn en meedoen aan de metamorfose en dan moeten er keuzes gemaakt worden. Het liefst zouden we iedereen deze kans geven, ” vertellen Miriam en Ramona enthousiast! “We hopen dat er nu mensen zijn die wakker geschud zijn, en de daden bij hun woorden gaan zetten, en kiezen voor een actiever en gezonder leven! We hebben afgelopen vrijdag motivatierondes gehouden met een aantal kandidaten die uiteindelijk zijn overgebleven. Deze gesprekken hebben ons als team enorm geraakt en dan moet je ook nog een keuze gaan maken!’

ideale kandidate

Na deze lange dagen van wikken en wegen door de Metamorfose-groep, is er besloten dat Nicol Janning de ideale kandidate was. Nicol, werkzaam bij een bekende supermarkt in Klazienaveen, was dan ook helemaal verrast toen de metamorfose-commissie zondagmiddag bij haar op het werk langskwam.

MetamorfoseDe verrassing was dan ook groot voor Nicol dat de metamorfose-commissie plotseling bij haar bij de kassa stond en haar verrasten met een  groot boeket bloemen en de mededeling: “jij bent het geworden.”metamorfose

3 MAANDEN

In de komende 3 maanden wordt Nicol intensief begeleid om die ellendige extra kilo’s eraf te krijgen. Eén van de belangrijkste begeleidingen gaat gebeuren door de hoofdsponsor, sportschool Briggs te Klazienaveen met persoonlijke begeleiding door Rene Schimmel en Michel Vinke.

Ook krijgt Nicol in de komende periode huid-verbeterende behandelingen bij SkinZenSation van Ramona Oldenburger en krijgt het haar van Nicol de benodigde zorg die het nodig heeft bij Miriam’s Haarsalon van Miriam Vinke.

bedankje

Ramona, Miriam, Rene en Michel: “We willen iedereen bedanken voor hun prachtige brieven en we hopen dat jullie de komende ontwikkelingen blijven volgen via onze Facebookpagina, en wensen Nicol heel veel succes toe de komende maanden!”

sponsoren

Bloemen Cees
Briggs Sportstudio Hoofdsponsor
Eva’s bodywear
Erik Spiekman
Hipp/Toff
Klazienaveen Lokaal
Miriam’s Haarsalon
RegioKrant
SkinZenSation

error: De inhoud van deze website is beschermd !!