Regen en koude deerden bezoeker carnavalsoptocht Zwartemeer niet

De regen en de koude tijdens de carnavalsoptocht in Zwartemeer van Carnavalsvereniging De Veentrappers deerden de vele bezoekers, getuige de grote belangstelling niet.

Regen en koude

Het was niet echt plezierig voor de duizenden bezoekers die verdeeld over de route voor de carnavalsoptocht in Zwartemeer stonden te wachten. Stevige regenval en een koude wind deerden de meeste bezoekers niet echt, want met grote aantallen stonden de mensen met stampende voeten onder paraplu’s te wachten. carnavalsoptocht Zwartemeer

De carnavalisten zelf werden dan ook niet teleurgesteld. Een enkele carnavalswagen was al flink beschadigd door de regen en de wagen van de oud-vorsten begint echt oud te worden, want deze moest op 1/3 van de route er al afgeduwd worden.carnavalsoptocht Zwartemeer


meer Foto’s

Omdat op deze nieuwswebsite slechts een beperkte hoeveelheid foto’s geplaatst kunnen worden, zijn de foto’s op onze Oypo-website geplaatst. Dit is een stukje service voor onze lezers, en u houdt met het downloaden tevens een beetje mee met het in stand houden van deze website.

U kunt ze via de hieronder geplaatste link eenvoudig bekijken en eventueel ook downloaden. Ook afdrukken op diverse materialen is hier mogelijk.

Foto’s Carnavalsoptocht Zwartemeer