‘Grootse verlichte carnavalsparade van het Noorden’ in Emmer Compascuum

De ‘Grootse verlichte carnavalsparade van het Noorden’ georganiseerd door CV Kainbongels uit Emmer-Compascuum, vindt dit jaar op vrijdagavond 24 februari plaats.

Verlichte parade

De Carnavalsvereniging Kainbongels uit Emmer-Compascuum organiseren deze verlichte parade voor de derde keer door ‘Kainbongelstad’. verlichte-carnaval-parade, kainbongels, emmer compascuumDe verlichte parade is nog groter en mooier van opzet dan de allereerste en tweede keer. Er doen opnieuw heel wat meer praalwagens en loopgroepen mee, die ongetwijfeld voor de vele oohhh’s en aahhh’s van het publiek zullen zorgen.

Géén entree

In 2015 werd de verlichte optocht voor de eerste maal georganiseerd en dat leverde destijds al ruim 15.000 bezoekers op. Vorig jaar waren dat er al ruim 20.000! Het is natuurlijk mede zo succesvol, omdat er géén entree geheven wordt. De start van de optocht begint om 18.30 uur op carnavalsvrijdag 24 februari.verlichte-carnaval-parade, kainbongels, emmer compascuum